طريقة عمل الملوخية بالجمبرى

fatakat

مديرة الموقع
طاقم الإدارة
الكمية تكفي : 4 أشخاص

وقت التحضير : 30 دقيقة

وقت الطهي : 15 دقيقة

المقادير : جمبرى – ملوخية – ثوم – كزبرة ناشفة – مكعب ماجى

التحضير : جبت الجمبرى وغسلته كويس .. وقشرته وطبعا مش هنرمى القشر لا هنعمل منه الشوربة عشان الملوخية وهنا حطيت ميه على القشر وغليته على النار والملوخية خرطها

الطبخ : وصفيت الشوربة بعد ماغلت وضفت ليها نص معلقة ثوم مهروس ومعلقة كسبرة ناشفة ومعكب ماجى ورفعتها على النارضفت الجمبرى عشان ياخد غلوة وبعدين ضفت الملوخية ووطيت النار وطبعا عملت الطشه بتاعته الملوخية …معلقة سمن بلدى وثوم وكسبرة ناشفة
 

يمكنك أيضا مشاهدة