fαcє τнє мσσи
فتوكة ونص
أول حاجة تحضير الرنجة انا جبت الرنجة وفتحتها من بطنها بالراحة بسكينة رفيعة ونضفتها وفردتها على أسياخ الشيش طاوق بتاع الفرن وعصرت عليها عصير برتقال ودا الجديد البرتقال بيطريها وميخليهاش تحدق خالص لما تدخل النار ولا تعمل حموضة زى اللمون وحطيت عليها طحينة مركزة
وبجد بيكون طعمها زى السمك المشوى بالظبط وملحها ضعيف جدا دا غير ريحتها الوهمية ودخلتها الفرن على 180 وسبتها براحتها وبعدين فتحت الشواية تتحمر من فوق
ودا كان شكلها بعد مخرجت من الفرن
انا عملت باذنجان أبيض مقلى ومحشى بالخلطة
بقطع راس الباذنجان واقليه فى الزيت يتحمر وبعدين اصفيه على ورق مطبخ وابتدى اجهز الحشوة
لتجهيز الحشوة بجيب الكبة واقطع فيها فلفل اخضر مع شطة خضراء وبقدونس وكسبرة خضراء وتوم وطماطم وشوية ملح وفلفل وزعتر وحبهان و3 معالق زبادى جهينة لايت بلاش الى فيه دسم علشان احنا قلينا فى الزيت علشان يكون خفيف
ونحشى الباذنجان بمعلقة صغيرة بعد ميبرد ودى صورته النهائية
بالهنا والشفا
وبجد بيكون طعمها زى السمك المشوى بالظبط وملحها ضعيف جدا دا غير ريحتها الوهمية ودخلتها الفرن على 180 وسبتها براحتها وبعدين فتحت الشواية تتحمر من فوق

ودا كان شكلها بعد مخرجت من الفرن

انا عملت باذنجان أبيض مقلى ومحشى بالخلطة
بقطع راس الباذنجان واقليه فى الزيت يتحمر وبعدين اصفيه على ورق مطبخ وابتدى اجهز الحشوة



لتجهيز الحشوة بجيب الكبة واقطع فيها فلفل اخضر مع شطة خضراء وبقدونس وكسبرة خضراء وتوم وطماطم وشوية ملح وفلفل وزعتر وحبهان و3 معالق زبادى جهينة لايت بلاش الى فيه دسم علشان احنا قلينا فى الزيت علشان يكون خفيف




ونحشى الباذنجان بمعلقة صغيرة بعد ميبرد ودى صورته النهائية

بالهنا والشفا