أول حاجة تحضير الرنجة انا جبت الرنجة وفتحتها من بطنها بالراحة بسكينة رفيعة ونضفتها وفردتها على أسياخ الشيش طاوق بتاع الفرن وعصرت عليها عصير برتقال ودا الجديد البرتقال بيطريها وميخليهاش تحدق خالص لما تدخل النار ولا تعمل حموضة زى اللمون وحطيت عليها طحينة مركزةوبجد بيكون طعمها زى السمك المشوى بالظبط وملحها ضعيف جدا دا غير ريحتها الوهمية ودخلتها الفرن على 180 وسبتها براحتها وبعدين فتحت الشواية تتحمر من فوق.
انا عملت باذنجان أبيض مقلى ومحشى بالخلطة بقطع راس الباذنجان واقليه فى الزيت يتحمر وبعدين اصفيه على ورق مطبخ وابتدى اجهز الحشوة
لتجهيز الحشوة بجيب الكبة واقطع فيها فلفل اخضر مع شطة خضراء وبقدونس وكسبرة خضراء وتوم وطماطم وشوية ملح وفلفل وزعتر وحبهان و3 معالق زبادى جهينة لايت بلاش الى فيه دسم علشان احنا قلينا فى الزيت علشان يكون خفيف
ونحشى الباذنجان بمعلقة صغيرة بعد ميبرد
انا عملت باذنجان أبيض مقلى ومحشى بالخلطة بقطع راس الباذنجان واقليه فى الزيت يتحمر وبعدين اصفيه على ورق مطبخ وابتدى اجهز الحشوة
لتجهيز الحشوة بجيب الكبة واقطع فيها فلفل اخضر مع شطة خضراء وبقدونس وكسبرة خضراء وتوم وطماطم وشوية ملح وفلفل وزعتر وحبهان و3 معالق زبادى جهينة لايت بلاش الى فيه دسم علشان احنا قلينا فى الزيت علشان يكون خفيف
ونحشى الباذنجان بمعلقة صغيرة بعد ميبرد