طريقة عمل ام على - مقادير ام على

αyα

فتوكة ونص
طريقة عمل ام على - مقادير ام على



المقادير

200 جرام كريم شانتيه
400 جرام سكر
2 لتر لبن
1/2 كيلو عجينة ملفاى
مقدار مكسرات
مقدار زبيب
مقدار قرفه
مقدار جوز هند
مقدار سكر بودرة

التحضير

تفرد عجينة الملفاى
تحمص فى الفرن ثم تفرم بعد خروجها
نضع عليها المكسرات والزبيب والقرفه ثم تسقى باللبن الساخن جدا نزينها بالكريم شانتيه فوق الوجه باستخدام كيس الكريمه بحيث تغطى تماما بطريقتك الجميلة

الطبخ

تدخليها الفرن
نطلعها من الفرن بعد ان يصبح لونها ذهبى الوجه

ملاحظات

تقدم ساخنة فى الشتاء وتكون بقى اجمل واحلى وهى بارده من المبرد بس خلاص كدا هى دى أم على شفتو سلهة ازاى جربو ودوقونى بقى
 
يمكنك أيضا مشاهدة المنتدى التاريخ
F مطبخ فتكات 1
F مطبخ فتكات 3
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
Α مطبخ فتكات 1
Α مطبخ فتكات 3
Α مطبخ فتكات 0
Α مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 3
Α مطبخ فتكات 0

يمكنك أيضا مشاهدة