طريقة عمل ام على

fatakat

مديرة الموقع
طاقم الإدارة
مقادير ام على

200 جرام كريم شانتيه
400 جرام سكر
2 لتر لبن
1/2 كيلو عجينة ملفاى
مقدار مكسرات
مقدار زبيب
مقدار قرفه
مقدار جوز هند
مقدار سكر بودرة

طريقة تحضير ام على

تفرد عجينة الملفاى
تحمص فى الفرن ثم تفرم بعد خروجها
نضع عليها المكسرات والزبيب والقرفه ثم تسقى باللبن الساخن جدا نزينها بالكريم شانتيه فوق الوجه باستخدام كيس الكريمه بحيث تغطى تماما بطريقتك الجميلة

طريقة طبخ ام على

تدخليها الفرن
نطلعها من الفرن بعد ان يصبح لونها ذهبى الوجه

ملاحظات ام على

تقدم ساخنة فى الشتاء وتكون بقى اجمل واحلى وهى بارده من المبرد بس خلاص كدا هى دى أم على شفتو سلهة ازاى جربو ودوقونى بقى
 
يمكنك أيضا مشاهدة المنتدى التاريخ
F مطبخ فتكات 1
F مطبخ فتكات 3
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 0
Α مطبخ فتكات 1
Α مطبخ فتكات 3
Α مطبخ فتكات 0
Α مطبخ فتكات 0
F مطبخ فتكات 3
Α مطبخ فتكات 0
Α مطبخ فتكات 0

يمكنك أيضا مشاهدة