كوباية سكر\نصف كوب ماء\نصف ليمونة بتدوبي السكر في المية علي النار ثم تضيفي الليمون لحد ما تتحول الي اللون الذهبي وتسبيها تبرد (تبقي دافية)وتحطيها علي كيس بلاستيك بس كدة سهلة وان شاء الله تعجبك
بصى احسن طريقه مضمونه بفض الله كوب ونص سكر كوب ماء اول ميغلو اعصرى نص ليمونه صغنونه الليمون الكتير بينشف السويت ولما يبتدى لونه يصفر ضيفى نقطتين زيت وده سر اخدته من فتوكه مش متذكره اسمه الزيت بيطريه جدا وجربيه على صنيه اول متلف فى ايدك اطفى عليه وسيبيه تبرد ولو عايزه متئلمكيش حطى قرص ريفو وهى بتغلى