طريقة عمل السبانخ بالحمص

αyα

فتوكة ونص


مكونات عمل السبانخ بالحمص

0.5 كيلو سبانخ
0.5 كيلو لحمة
0.25 كوب حمص طبيخ
كوب صلصة طماطم
بصلة
ملح وفلفل

طريقة تحضير السبانخ بالحمص

نسلق اللحمة الاول وننقع الحمص

نخرط البصلة ونشوحها شوية في سمنه او زيت ونحط عليها الطماطم ونسبها شوية تتسبك

نحط الحمص علي الطماطم ياخد غلوة وبعدها نحط السبانخ بعد تخرطها وغسلها ونشوحها في الصلصة كويس لحد متكش ونحط عليها اللحمة بالشوربة وتاخد غلوه
 

يمكنك أيضا مشاهدة