الكمية تكفى : 6 أشخاص
وقت التحضير : 50 دقيقة
وقت الطهي : 45 دقيقة
مقادير التورتة :
1كوب دقيق فاخر
1كوب الامعلقتين سكر بودره
6بيضات كبيره
1معلقه صغيره بودر
1معلقه فانيليا
1معلقه نشا كبيره
واذا اردتى بالكاكاو هنشيل2 معلقه دقيق ونضع كاكاو خام
تحضير التورتة :
اهم حاجه ضرب السكر + البيض لمده لا تقل عن 1/3الى1/2 ساعه حتى يصير هش كالكريمهبعد كده هنترك المضرب خالص
ونرش الدقيق معلقه معلقه حتى ينتهى المقدار للدقيقمع التقليب الخفيف من فوق لتحت
اثناء وضع الدقيق ونبطن الصينيهبالدقيق والسمن
ونصب الخليط ونكون مسخنين الفرن قبلها ب1/4 ساعه على درجه حراره 180
وقت التحضير : 50 دقيقة
وقت الطهي : 45 دقيقة
مقادير التورتة :
1كوب دقيق فاخر
1كوب الامعلقتين سكر بودره
6بيضات كبيره
1معلقه صغيره بودر
1معلقه فانيليا
1معلقه نشا كبيره
واذا اردتى بالكاكاو هنشيل2 معلقه دقيق ونضع كاكاو خام
تحضير التورتة :
اهم حاجه ضرب السكر + البيض لمده لا تقل عن 1/3الى1/2 ساعه حتى يصير هش كالكريمهبعد كده هنترك المضرب خالص
ونرش الدقيق معلقه معلقه حتى ينتهى المقدار للدقيقمع التقليب الخفيف من فوق لتحت
اثناء وضع الدقيق ونبطن الصينيهبالدقيق والسمن
ونصب الخليط ونكون مسخنين الفرن قبلها ب1/4 ساعه على درجه حراره 180